Section outline

  • Dokumentide esitamiseks vajuta allpool ülesande nimele ja lisa vajalikud dokumendid (juhul kui te dokumente lisada ei saa siis 1) kas pole dokumentide vastuvõtt avatud või 2) te pole Moodlesse sisse logitud 3) või te pole ennast antud lehele registreerunud, vt lehe algusest). 
    Pärast seda kui olete kõik vajalikud dokumendid esitanud vaadatakse Teie poolt esitatud dokumendid kutse andja volitatud isiku poolt läbi hiljemalt 5 päeva jooksul pärast dokumentide esitamise tähtaega. Vajadusel antakse täiendav tähtaeg puuduste likvideerimiseks. 

    • Lae alla avaldus, täida ära, digiallkirjasta ja lae siia ülesse. 
    • Lae lisatud dokument alla, lase tööandjal täita ja digiallkirjastada (allkirjastajal peab olema äriregistris ettevõtte kaardil märgitud esindusõigus) ning lae see siia ülesse.
      Tööandja tõendist peab selguma, et kutse taotlejal on vähemalt kolmeaastane erialase töö kogemus viimase viie aasta jooksul
    • Siia lisada maksekorraldus või muu kinnitus kutse andmisega seotud kulude tasumise kohta. Kutse andmise tasu kanda üle MTÜ Eesti Tegevusterapeutide Liidu kontole EE841010220274867221, selgitusse märkida “AVS kutse, taotleja ees- ja perekonnanimi". 
      1) Tase 4 taastõendamine (kehtivusega 5 aastat): 37 eurot 
      2) Tase 5 (kehtivusega 10 aastat): 80 eurot

      Juhul kui soovid  saada endale või enda töötajatele kutse taotlemise kohta arvet siis kirjuta avskutse@gmail.com (lisada arve saaja nimi, registrikood, aadress, kutse taotlejate arv ja taotletavad tasemed).

    • Siia lisada nii täidetud aruanne kui ka koolituste läbimist tõendavad dokumendid. 

      Erialast täiendkoolitust või tegevust koolitajana tõendavate dokumentidega kontrollitakse kutse taotleja vastavust järgmistele eeltingimustele: 
      1) tase 5 kutse taastõendamisel: erialane täienduskoolitus või tegevus koolitajana vähemalt 52 akadeemilise tunni* ulatuses  viimase viie aasta jooksul.

      *NB! Akadeemiliste tundide mahust 70-80% peavad olema spetsialiseerumise valdkonnas ja 20-30% peavad olema seotud teiste kompetentsidega. Üksikute erialaste ainete või loengute andmine loetakse tegevuseks koolitajana. Sisekoolitused arvestatakse koolituste hulka.